- Sitko 3 mm – drobne oczka do mielenia na dość zwartą jednolitą konsystencję. Doskonale nadaje się do farszów i pasztetu.
Sitko 5 mm – średnie oczka do mielenia mięsa na kotlety mielone, burgery, pulpety oraz nadzienia do pierogów, naleśników i tortilli. Używając tego sitka zmielisz również warzywa, twardy ser a nawet orzechy.
Sitko 7 mm – grube oczka do mielenia mięsa o wyrazistej struktury. Sitko przeznaczone jest do wyrobu kiełbas i podrobów.
nasadka masarska
nasadka do szatkowania
popychacz
Materiał obudowy: Plastik
Kolor obudowy: Biały
Kolor przewodu zasilającego: Biały
Długość przewodu zasilającego: 127 cm
Typ wtyczki: C
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.